Kresz tiltó tábla gyártása, kihelyezése

Kresz tiltó táblakresz tiltó táblák azért készülnek, hogy egyértelműen jelezzék, ha valahol tilos bizonyos tevékenységet folytatni. Ezek a kresz táblák a biztonságos közlekedést, a munkavédelmet vagy akár a vagyonvédelmet szolgálják, attól függően, hogy hol helyezik ki őket és pontosan milyen jelzéssel.

kresz tiltó táblák legismertebb képviselője nem más, mint a stop tábla, ami egyértelműen jelzi azt, hogy az egyén nem mehet tovább egy ponton túl. Szinte mindenhol ki lehet helyezni ilyen táblát, ahol indokolt, nem csupán közlekedési tábla válhat belőle. A gyárak, üzemek vagy építkezések, ipari területek számos olyan helyszínnel rendelkeznek, ahol egy kresz tiltó táblának fontos szerep jut. Egy ilyen jelzés célja, hogy megakadályozza a belépést egy kijelölt területre idegenek vagy illetéktelenek számára vagy egyértelműen jelezze, hogy milyen tevékenységek nem megengedettek. A tiltás vonatkozhat egy berendezés használatára, egy helyszínnek a rendeltetésszerűtől eltérő alkalmazása vagy éppen bizonyos anyagok veszélyes tulajdonságaira hívja fel a figyelmet. Azonban első sorban mégis a közlekedésben használjuk őket.

kresz tiltó táblák szerepe tehát kiemelkedően fontos, emberéletek, nagy mértékű anyagi kár múlhat azon, hogy a megfelelő tábla ott van e a megfelelő helyen. A webáruházunk termékei között a szabályos és biztonságos közlekedést segítő jelzések elérhetőek. Az értékesítés mellett teljes körű forgalomtechnikai kivitelezést is nyújtunk az ügyfeleinknek kedvező áron.

A minőségi jelzőtáblák nagy választékát találja meg az áruházunkban, köztük természetesen kresz tiltó táblákat is. Az általunk gyártott és forgalmazott kresz tiltó táblák is az érvényben lévő standardok szerint készülnek, erős, időjárásálló alapanyagból, jól leolvasható és értelmezhető piktogramokkal. A honlapunkon szerepelnek a cégünk elérhetőségei, ezeken keresse kollégáinkat, ha szeretne az Önt érdeklő táblákról, illetve a rendelésről további tájékoztatást kérni. Kollégáink állnak a rendelkezésére abban, hogy sikeres és gyorsan lebonyolítható üzletet tudjon megszervezni! 

Új hozzászólás