Burkolat festék kiváló minőségben, közlekedési jelzővonalakhoz!

burkolat festékek

Burkolat festékek elérhető áron, több változatban megvásárolhatóak! A forgalomtechnika minőségi eszközeit és kiegészítőit keresse nálunk!

A közlekedésben a közlekedési táblák mellett az útburkolatokra felfestett jeleknek is fontos szerepe van. Ezek a jelek közlekedési jelzővonalak, amik a biztonságos közlekedésben segítik a járművel és a gyalogosan közlekedőket egyaránt. A közlekedési táblákat ki kell helyezni, a közlekedési jelzővonalakat pedig fel kell festeni a burkolatra.

A burkolat festékekből három típusú is elérhető a termék kínálatunkban. Az egyik típusú burkolat festék a hidegplasztik burkolat festék, ami polimer alapanyagú termék és profi felhasználásra készült. A másik burkolat festék a szintén professzionális felhasználásra tervezett thermoplasztik. Elmondható, hogy a burkolat festékek közül a hidegplasztik rendelkezik a legnagyobb tartóssággal, ami években kifejezve legalább három évet jelent, ehhez hasonló a thermoplasztik minősége is. A burkolat festékek színvonalát olyan tényezők befolyásolják, mint a termék ellenállósága a csapadékkal, az UV sugárzással szemben. Ezen kívül a folyamatos használat során fellépő kopásnak is, a mechanikai hatásokból fakadó hatásoknak szintén ellen kell tudni állni egy minőségi alapanyagokból álló burkolat festéknek. A harmadik típus, az oldószeres burkolat festék, ami könnyen kezelhető, emiatt lakossági felhasználásra is alkalmas.

burkolat festékeket elsődlegesen aszfalt, beton burkolatok jelzéseinek festésére használják, de egyéb helyszíneken is használhatóak. A mélygarázsok, parkolók, üzemek vagy a raktárak burkolati jelzéseit is el lehet készíteni velük.

Amennyiben kedvező ár-érték arányban kapható, online megrendelhető termékeket keres, vásároljon tőlünk! A szabályos és biztonságos közlekedés megvalósításához kínálunk eszközöket, nívós termékeket. Forduljon hozzánk, ha a beszerzést hatékonyan szeretné intézni! Az általunk forgalmazott termékekről minden információt megadunk az érdeklődőknek telefonon vagy üzenetben. 

Új hozzászólás