Burkolatfesték: nem csak közutakon alkalmazható

burkolatfestékek

burkolatfestékek közutakon történő alkalmazása mondhatni általános, ám nem csak az útburkolatok felújítása során jöhetnek jól.

Az útburkolati jeleket a legtöbbször a közutakon láthatjuk, hiszen itt van rájuk a legnagyobb szükség: a forgalom terelése, a szabályok egyértelművé tétele és a sávok elválasztása elképzelhetetlen nélkülük. Sokan máshol nem is találkoznak velük, sokaknak pedig fel sem tűnik, hogy ahol épp járnak, az nem közút, és mégis útburkolati jeleket látnak maguk körül. A burkolatfestékek alkalmazása éppen ebből adódóan nem csupán a közutak, de egyes magánterületek esetében is megszokott.

Ezt olvasva talán Önben is feldereng a legkézenfekvőbb megoldás: a különféle ipari területeken történő alkalmazás, és abszolút igaza van! A gyárudvarokon, a hatalmas logisztikai központokban, sőt, az áruházak rakodásra kijelölt területein is fontos az útburkolati jelek felfestése, így pedig a burkolatfestékek használata is. Ahol járművek mozognak a nap nagyobbik részében, ott a forgalmat valamiképp irányítani kell, így sem a burkolatfestés, sem a különféle táblák nem hiányozhatnak, és ez nem csak a gyárudvarokra, de a belső terekre is igaz. Egy raktárban, ahol targoncákkal mozgatják az árut, szintén szükség lehet a burkolatfestékek használatára, és még hosszasan sorolhatnánk az ipari alkalmazási területeket, de ezeknél érdekesebb lehetőségek is léteznek.

Banális példa, de aki olyan iskolába járt, ahol az úgynevezett sportudvart, vagy annak egy részét valamilyen okból leaszfaltozták, azonnal tudni fogja, hogy mire gondolunk: a pályák felfestésére. Ezt az ilyen helyeken az utak esetében is használható burkolatfesték segítségével oldják meg, hiszen az oldószeres típus egyszerűen alkalmazható, gyorsan szárad, a gyerekek cipői által pedig nem éri akkora igénybevétel, hogy ne legyen képes akár évtizedeken át is ellátni a feladatát.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a burkolatfestékek iránt, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Új hozzászólás