Teljes körű forgalomtechnikai kivitelezés a felméréstől, a tervezésen és gyártáson keresztül a kihelyezésig.

  • Szakértelem
  • Megbízhatóság
  • Rugalmasság
  • Gyorsaság


Közlekedési tábla gyártás és kihelyezés 

Tábláink a legjobb minőségű anyagokból készülnek, hogy sokáig biztosítsák a balesetmentes közlekedést. Az összes vonatkozó jogszabálynak megfelelnek, időjárásállóak, és ellenállóak a mechanikai hatásokkal szemben. Különféle formában és méretben készülnek a vevői igények alapján, legyen szó akár KRESZ, akár változó méretű, akár egyedi tábláról. Vállaljuk a táblák gyors határidővel történő legyártását és kihelyezését. 

Forgalomtechnikai eszközök

A forgalomtechnikai eszközök palettája rendkívül széles, hiszen ide tartozik minden olyan eszköz, amivel a közlekedés biztonságát tudjuk biztosítani, akár a mindennapi rendszeres használatot, akár az átmeneti állapotokat (útépítés, forgalmi akadályok, stb.) tekintve. Így a forgalomtechnikai eszközök között olyan termékkategóriákat találunk, mint a forgalomirányító lámpák, elkerítő és terelő eszközök, fekvőrendőr és parkolásgátló, útburkolati jelek és festések, illetve forgalomirányító és közlekedési táblák. 
Bármilyen forgalomtechnikai eszközre is legyen szüksége, nálunk megtalálja! De nem csak az eszközt, de a hozzá szükséges ötleteket, kivitelezési javaslatokat és telepítési szolgáltatásokat is! Vásároljon egyszerűen webáruházunkból, ha már tudja, hogy mire van szüksége!

Egyedi táblák gyártása

Nem talál sehol olyan táblát, amire szüksége van? Mi elkészítjük elképzelése szerint, amennyiben a gyártási technológiák ezt lehetővé teszik. Különféle anyagok és számtalan kivitelezési technológia áll rendelkezésünkre telephelyünkön, így az egyedi tábla igényéhez egyedi tábla gyártási megoldásokat tudunk kínálni, ráadásul az elmúlt évtizedek tapasztalataiban már annyiféle megvalósított elképzelés található, hogy ritkán kerül elénk olyan feladat, amivel ne találkoztunk volna már korábban. Keressen meg minket egyedi tábla gyártási igényével!

Burkolatjel festés

A forgalomtechnika területei között kiemelt fontosságú a különböző burkolati jelek használata. Az útburkolati jeleket háromféle módon vihetünk fel az úttestre. Építkezés, forgalomelterelés miatt alkalmazott ideiglenes burkolatjeleket ragasztásos eljárással helyezzük el. Ezek élettartama rövid, de nyomtalanul visszaszedhetőek, az útburkolatot nem károsítják. Tartós használatra burkolatjel festést végezhetünk oldószeres festési eljárással – ennek használata a legelterjedtebb, illetve a nagy igénybevételnek kitett felületeknél a plasztik festékek, illetve előre gyártott burkolat jel elemek használata lehetséges. Az előre gyártott burkolati jeleket hengerléssel, melegítéssel lehet az útburkolatra felvinni. Forgalmazott termékeinket megtalálja a webáruházunkban. Kérje ajánlatunkat burkolatjel festési szolgáltatásunkkal kapcsolatban!