• Szállítási költség:

 

A webáruházban a megrendelés leadásakor a rendszer automatikusan kalkulálja a szállítási díjat. A szállítási díj a súly alapján kerül kiszámításra, Magyarországon belül egységesen, függetlenül a távolságtól. A csomagküldés a GLS futárszolgálattal történik.

0,0 -   5kg             2350.- Ft

5,1 - 10kg             2540.- Ft

10,1 - 20kg            3175.- Ft

20,1 - 30kg            4445.- Ft

 A szállítási díjak csomagonként összeadódnak.

A webáruház összes terméke közül kettő kivételével mindegyik kiszállítható.

A nem szállítható termék: Kresz tábla oszlop /hosszúsága miatt (3,5m) nem szállítható GLS futárral/, illetve a nagy leterhelő talp, mely súlya miatt ( 60 kg) szintén nem szállítható.

A díjak csomagonként értendők, így érdemes egy alkalommal több terméket is megrendelni. 

A borítékban feladható csomag díja 165 - 1215 Ft. (https://www.posta.hu/postai_dijak).

Kérjük, ha törékeny matricával ellátott csomagot kap, akkor az átvétel után kérje meg a futárt, hogy várja meg a felbontást. Ha sérülést tapasztal, kérjük, vetessen fel jegyzőkönyvet. Amennyiben a futár nem tudja megvárni, akkor ügyfélszolgálatunkon kell azt haladéktalanul jelezni, mert kárigényét csak ebben az esetben tudjuk elfogadni.

A rendelés során a Megjegyzés rovatba beírhat minden olyan információt, ami a szállításnál fontos lehet. Nehezen megtalálható cím esetén érdemes pontosan megadni az emelet- és ajtószámot, illetve rövid útbaigazítást adni, amely alapján a futár könnyebben odatalál.
 

A futárszolgálat hibájából bekövetkező késedelemért felelősséget nem vállalunk.
Csomagolási díjat nem számolunk fel.