Nyitható híd tábla

Nyitható híd tábla

Nyitható híd tábla fából

Nyitható híd tábla fából, többféle kivitelben, de azonosan magas minőségben rendelhető webáruházunkból!

nyitható híd tábla talán nem a leggyakrabban használt KRESZ táblák közé tartozik, de ahol szükség van rá, ott feltétlenül gondoskodni kell a kihelyezéséről, hiszen veszélyes körülményre hívja fel a figyelmet. Ez azt jelenti, hogy abban az esetben, ha eljár felette az idő, esetleg az időjárás következtében megsérül, a csere nem várhat.

Webáruházunkban kiváló minőségben kapható nyitható híd tábla fából, ami hosszú távon tudja szolgálni a környéken közlekedő autósok és kerékpárosok biztonságát. Rendelje meg az alkalmazási területnek megfelelő kivitelben!

Nyitható híd tábla horganyzott acélból

Nyitható híd tábla horganyzott acélból, időtálló minőségben, különböző méretekben és fóliázási megoldásokkal gyártva!

Hazánkban viszonylag ritkán lehet találkozni azzal a KRESZ táblával, ami nyitható hídra figyelmezteti az arra közlekedőket, azonban jellegéből adódóan rendkívül fontos szerepet tölt be ott, ahol szükség van rá. A nyitható híd táblát haladéktalanul cserélni kell abban az esetben, ha az már nem tudja betölteni szerepét, rosszul látható vagy éppen megsérült.

Nálunk jó helyen jár, ha megbízható és tartós nyitható híd tábla érdekli, webáruházunkban ugyanis horganyzott acélból is megrendelheti a szükséges kivitelben. Tekintse meg a lehetőségeket, és adja le rendelését akár még ma!

Új hozzászólás