Jelzőtábla különleges szabályok jelzéséhez

jelzőtáblák

jelzőtáblák fontos jelzésekkel segítik a tájékozódást, a szabályos közlekedést. A különleges jelzések nélkül a közlekedők lényeges információktól lennének megfosztva.

Az utakon, közterületeken több típusba sorolható jelzőtáblák látnak el komoly feladatot és az útbaigazító, tiltó vagy éppen különleges szabályokat jelző ikonokkal a szervezett és biztonságos közlekedést segítik. Minden közlekedő számára ismertek a tiltó táblák, de a különleges szabályokat jelző táblák is legalább olyan fontosak.

A különleges szabályokat jelző táblákkal hétköznapi helyszíneken találkozhatunk. Ezek a jelzőtáblák mutatják meg például azt, hogy a busznak hová kell beállnia, hogy az utasokat felvegye.  Ugyanígy a villamos, troli és taxi megállókat, állomásokat is az ebbe a kategóriába tartozó jelzőtábla jelzi, illetve a parkolók területén is találhatóak eligazító jelzések a várakozók számára. Vannak olyan jelzőtáblák, amik a gyalogos átkelőhelyek ikonjait viselik magukon vagy a lakó övezetek, pihenő övezetek határait mutatják meg az autósoknak. A különleges szabályok csoportjába tartoznak azok a jelzőtáblák is, amiken a lakott területeken kívül, a település határokat tüntetik fel.

A különleges szabályok jelzőtáblái az utakon is felbukkannak, jelzik az autópályát, autóutat és azok végét is, az egyirányú közlekedésre is felhívják a figyelmet. Az ilyen jelzőtábla kihelyezése tehát az autósoknak és a gyalogosoknak, utasoknak is egyaránt fontos, megakadályozza a baleseteket és segít abban, hogy a várakozási pontok egyértelműek legyenek. Az áruházunkban kettő típus, horganyzott és fa változat is elérhető az ilyen jelzőtáblákból, a szabványoknak megfelelő tulajdonságokkal.

Az új jelzőtáblák megvásárlása és kihelyezése a mi segítségünkkel egyszerű feladat. Keresse bizalommal a cégünket, ha a kresz táblák minőségi képviselőit akarja beszerezni, mégpedig a megjelölt határidőig! Megbízható árakkal, kiszámítható szolgáltatásokkal segítjük az ügyfeleket. A feltüntetett elérhetőségeinken informálódjon a részletekről!

Új hozzászólás