Gyalogos-átkelés tábla, a biztonság növelésének érdekében

gyalogos-átkelés tábla

A gyalogátkelő tábla hosszú távon biztosítja a gyalogosok balesetmentes közlekedését. Ne bízza a véletlenre a körülményeket, teremtsen biztonságot!

Bizonyos gyalogos átkelőknél csak zebrát festenek fel az útra, azonban ez nem biztos, hogy a legjobb megoldás a balesetmentes közlekedés megteremtéséhez.

Egyes autósok nem igazán veszik észre a zebrákat, különösen akkor, ha azok már kopásnak indultak. A nehezen kivehető felfestés komoly kockázatokat jelenthet a gyalogosokra, ezért, ha a kivitelezők szeretnének biztosra menni, előnyösebb, ha a gyalogos-átkelés táblát választják.

gyalogátkelő táblákat sokkal könnyebb észrevenni, így az autósok hamar le tudnak fékezni az átkelő előtt, a gyalogosok pedig biztonságban át tudnak menni a másik oldalra. A táblák hosszú távon képesek betölteni rendeltetésszerű szerepüket. A jelzések tulajdonképpen mindkét fél érdekeit szolgálják, hiszen egy baleset a járművezetőnek is komoly kényelmetlenséget, stresszt eredményezhet.

Kínálatunkban a követelményeknek megfelelő gyalogátkelő táblákat találhatják meg az érdeklődők. Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Új hozzászólás