Kerékpárosok-tábla: a balesetek elkerülhetőek!

kerékpárosok tábla

A kerékpárosok-tábla figyelmeztetheti az autósokat a esetlegesen felbukkanó kerékpárosokra, így pedig akár balesetek is elkerülhetőek.

A kerékpárosok számára természetesen kiépült már egy komolynak nevezhető kerékpárút-hálózat, azonban korántsem akkora, hogy az mindent lefedjen. A KRESZ szerint kerékpárral a közutakon is lehet közlekedni, ám ez rengeteg veszélyt rejt magában, hiszen az autósok nem minden esetben képesek időben felismerni a kerékpárosokat - különösen rossz látási viszonyok esetén. Ezt a veszélyforrást lehet csökkenteni a kerékpárosok-táblával, amely figyelmezteti a közlekedőket a lehetséges  veszélyre.

Kínálatunkban többféle kerékpárosok-tábla is megtalálható: fa és horganyzott acél kivitelben, ötféle méretben, háromféle fóliabevonattal - DG, EGP és HI - ezért Önnek is érdemes tőlünk beszereznie azt, ha a balesetek számának csökkentése a cél.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a kerékpárosok-táblák iránt, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Új hozzászólás