Egyenrangú utak kereszteződése tábla

Egyenrangú utak kereszteződése tábla

Az egyenrangú utak kereszteződése tábla egyértelműen jelzi az adott útkereszteződés jellegét és a vonatkozó elsőbbségadási szabályokat.

Az egyenrangú útkereszteződés esetében az összes érintett út egyenrangú, tehát nincs kijelölt főút vagy elsőbbséget élvező út. Az ilyen kereszteződésekben a közlekedőknek együtt kell működniük az elsőbbségadás szabályainak betartása érdekében. Az egyenrangú útkereszteződéseknél a megfelelő közlekedési táblákat kell kihelyezni, hogy minden közlekedő számára egyértelmű legyen a helyzet.

Kínálatunkban természetesen az egyenrangú utak kereszteződése tábla is megtalálható két változatban – fa és horganyzott –, többféle fóliabevonattal, négyféle méretben rendelhető, és kerékpárutakhoz, illetve mélygarázsokban használható.

Ha felkeltettük az érdeklődését az egyenrangú utak kereszteződése tábla iránt, rendeljen webáruházunkból mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Új hozzászólás