KRESZ táblák vásárlása a gyártótól? Ezekre ügyeljen!

kresz táblák vásárlása

A KRESZ táblák vásárlását nem szabad elhamarkodni. Fontos szempontnak számít, hogy mit kínál a gyártó, ha közlekedési tábláról van szó.

A táblák használata többnyire hosszú távra szól, valamint a szerepük is kiemelkedő a közlekedésben. A táblák segítik a járművel és a gyalogosan közlekedőket tiltásokkal, jelzésekkel, információkkal.

Mielőtt egy ilyen közlekedési táblát kihelyeztet valahová, meg kell győződnie arról, hogy minden kritériumnak eleget tud tenni. A legkézenfekvőbb szempont egy tábla kiválasztásánál, hogy az adott helyen releváns legyen a tábla tartalma és szerepe.

Milyen, további szempontok játszanak szerepet egy KRESZ tábla megvásárlásánál?

  • a gyártással foglalkozó cég legyen tájékozott minden, aktuális előírással, szabályozással kapcsolatban és ezeket hiánytalanul alkalmazza a gyártásnál
  • az alkalmazott technológia befolyásolja a közlekedési táblák minőségét, használhatóságát és élettartamát is
  • a közlekedési táblák tervezésénél a méretezés, a színhasználat és az érvényben lévő jelzések alkalmazása lényeges
  • az összes KRESZ tábla legyen jól értelmezhető, közérthető, könnyen leolvasható minden, a közlekedésben résztvevő szereplő számára

Mivel jár a KRESZ táblák kihelyezése?

A szabályosan legyártott és kihelyezett közlekedési táblák hozzájárulnak ahhoz, hogy hatékonyan kommunikálható legyen minden közlekedési szabály. A táblák egy helyszínen egységes közlekedési környezetet tudnak létrehozni. Az ilyen táblák a biztonság feltételeit maradéktalanul meg tudják teremteni.

A cégünk közlekedési táblákat gyárt és a kihelyezést is lebonyolítja. A csapatunknak bizalmat szavazó ügyfeleknek biztosítani tudjuk azt az előnyt, hogy teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Felmérünk, tervezünk, gyártunk, kihelyezünk. A táblák mellett a biztonságos közlekedés fenntartásához szükséges forgalomtechnikai eszközöket is megtalálja nálunk.

A hatékony munkához vezető első lépés minden esetben a konzultáció az ügyféllel. Keressen minket bizalommal és vitassuk meg a részleteket az elérhetőségeink egyikén!

Új hozzászólás