Tiltó táblák: akár életet is menthetnek!

Tiltó táblák

Tiltó táblákra nem csak az utak mentén, de gyakorlatilag mindenhol szükség van - akár az otthonainkban is!

A tiltás számtalan esetben szükségszerű, hiszen csak így óvhatunk meg valamit, avagy így óvhatjuk meg azokat, akik a tiltásról nem tudva megtennének valamit, ami akár az életüket is veszélyezteti. Nem mellesleg törvények és különféle szabályok is vonatkoznak rá, amelyek kimondják, hogy bizonyos esetekben figyelemfelkeltő és tiltó táblákkal kell mindenki tudomására hoznunk, hogy mi az, amit nem tehetnek meg az adott helyen.

tiltó táblákkal leggyakrabban az utak mentén lehet találkozni, mivel ezek segítségével lehet szabályozni a forgalmat, ám természetesen más helyeken is szükség lehet rájuk. Az iparban, a mezőgazdaságban, a középületekben, a parkolóházakban, de még akár az otthonainkban is találkozhatunk tiltó táblákkal, amelyek természetesen az elhelyezésüktől és a funkciójuktól függően különböznek egymástól.

Érdemes megemlíteni, hogy a KRESZ által meghatározott tiltó táblákat nem csupán az utak mentén érdemes elhelyezni, de akár ajándékba is adhatóak. Sokan a kerek születésnapokra vásárolnak barátaiknak, vagy rokonaiknak a sebességkorlátozásra vonatkozó, azaz 30-as, 40-es, vagy 50-es tiltó táblát, ami nem csak emlékeztető, de humoros is.

Minőségi jelzőtáblák széles választékát találja meg webáruházunkban, köztük természetesen a tiltó táblákat is. Az általunk gyártott és forgalmazott tiltó táblák az érvényben lévő szabványok szerint készülnek, erős, időjárásálló alapanyagból, jól leolvasható és értelmezhető piktogramokkal, többféle változatban. Amennyiben tiltó táblákra, vagy bármilyen egyéb forgalomtechnikai eszközre lenne szüksége, cégünk az Ön rendelkezésére is áll!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a tiltó táblák iránt, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Új hozzászólás