Betontuskó közúti tábla kihelyezéséhez

betontuskó a közúti táblák kihelyezésének egyik eszköze. Az áruházunkban ilyen kiegészítőhöz is hozzá tud jutni, a közúti táblák mellett.

A közúti jelzőtáblák nélkül nem működik a biztonságos közlekedés. A megfelelő KRESZ táblák megfelelő helyekre történő kihelyezése az egyezményes szabályokról ad információkat a közlekedőknek. Egy hiányzó közúti  tábla nagyon könnyen zavart okozhat a közlekedés megszokott rendjében. Egy közúti tábla nem csak akkor hiányozhat, ha nem tettek lépéseket azért, hogy kihelyezzék. A rosszul rögzített táblát sajnos eltulajdoníthatják vagy egyszerűen csak az időjárásnak esik áldozatul. Az olyan forgalomtechnikai eszközök, mint amilyenek a leterhelő talpak, segítenek a közúti táblákat egy helyen tartani. A betontuskó is a leterhelő talpak egyik típusa. A leterhelő talpak kicsi vagy nagy, szögletes vagy kerek változatai mellett a betontuskókat is érdemes számításba venni, ha a közúti jelzések rögzítéséről van szó.

betontuskó egyike a gyakran alkalmazott leterhelő talpaknak. A beton kellően nagy súlya stabil alapot tud nyújtani a táblának. A betontuskón található oszlopcsatlakozásba kell a tábla oszlopának a végét rögzíteni. A betontuskó mérete, súlya és formája elősegíti, hogy az oszlop és a közúti jelzőtábla a kijelölt helyén maradjon.

betontuskók használata olyan helyszíneken ajánlott, ahol a közúti jelzőtáblákat nem lehet más módon stabilizálni és meg kell előzni azt, hogy eldőljenek, elvigye őket a szél. Azokon a területeken, ahol nincs mód a földbe ásni a táblát, ilyen kiegészítővel lehet elhelyezni a tervezett közúti táblákat. A balesetek megelőzése érdekében döntsön a betontuskó mellett!

Az online vásárlással egyszerűbbé tudja tenni a beszerzést. Szeretnénk megkönnyíteni a vásárlók mindennapjait azzal, hogy a közúti jelzések telepítéséhez szükséges minden eszközt egy helyen és könnyen beszerezhetően kínálunk. A rendeléshez szükséges további tájékoztatásunkat kérje a kollégáinktól, lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon szereplő elérhetőségeinken!

Új hozzászólás