Villamos tábla: mindig a sínek közelében

„villamos” tábla

A „villamos” tábla nem elhanyagolható, ám nem is túl gyakori jelzés, amely figyelmezteti az autósokat a villamospálya és az út kereszteződésére.

A „villamos” tábla egyértelműen jelzi azt, ha az autóút villamospályát keresztez, és a célja, hogy figyelmeztesse az autósokat – és persze a gyalogosokat – a kereszteződésen történő áthaladás előtt arra, hogy veszély leselkedhet rájuk, és jobb az óvatosság, a körültekintés.

A „villamos” táblák felhívják a figyelmet arra, hogy a gépjárművezetőknek és a gyalogosoknak óvatosabban kell közlekedniük a következő útszakaszon. A jelenlétük és az általuk adott utasítás betartása kiemelt fontosságú a biztonság szempontjából.

Amennyiben „villamos” táblát szeretne vásárolni, tekintse meg kínálatunkat, melyben többféle méretű, anyagú és bevonattal ellátott típust találhat, majd rendeljen webáruházunkból mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Új hozzászólás